Despre noi


Dental Crib a pornit ca o călătorie printre dorințe, obiective și viziuni orientate către succes. Astăzi, a devenit o clinică stomatologică în care tratăm pacienții cu tehnologii de ultimă generație, tehnici eficiente, empatie și respect.

Valorile noastre

În clinica noastră, veți fi întâmpinați întotdeauna cu multă căldură, relaxare și încredere.

  • ÎNCREDERE
  • RESPECT
  • CALITATE
  • INOVAȚIE
  • OSPITALITATE

Profesionalismul personalului Dental Crib, în combinație cu cele mai noi materiale, tehnici și tehnologii, garantează satisfacerea tuturor nevoilor de sănătate și frumusețe ale pacienților noștri.

Indiferent dacă ai nevoie de implanturi dentare, servicii de chirurgie orală, proteze dentare, proceduri ortodontice și parodontale, echipa Dental Crib realizează toate aceste proceduri, în cel mai scurt timp posibil.

Povestea noastră


Întotdeauna ne-am dorit să oferim pacienților o experiență stomatologică inovatoare, creată în jurul confortului și siguranței lor. După absolvirea Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, am început să punem bazele dorinței noastre.

Am reușit să adunăm o echipă de profesioniști din domeniul stomatologiei, cu o pregătire superioară, axată pe sănătatea și frumusețea orală. Astfel am dezvoltat clinica stomatologică Dental Crib.

DE CE stomatologia?


Înclinația către stomatologie s-a născut încă din copilărie. A existat o scânteie în inimile și mintea noastră care ne îndemna să ne dedicăm viața profesională celor din jur.

Astăzi, practicăm această meserie deoarece vedem cum puterea zâmbetului poate schimba viața cuiva. Primim satisfacții zi de zi și aducem în “casa” noastră o mulțime de familii care pleacă acasă mai fericite și mai încrezătoare.

Ne place să împărtășim cu pacienții noștri fiecare tehnologie nou apărută, să le povestim despre procedurile disponibile și să le explicăm, pas cu pas, în ce constă fiecare tratament. Astfel, vedem cum se simt din ce în ce mai confortabil cu produse sau tehnici noi, cum ar fi implanturile dentare. Îi încurajăm să ne pună constant întrebări despre diferitele etape ale planurilor de tratamente și despre beneficiile lor.

Obiectivul nostru este să transformăm vizita clasică la stomatolog, plină de frici și emoții, într-o experiență plăcută, relaxantă și sigură.

Toate procedurile stomatologice sunt efectuate în conformitate cu standarde internaționale de certificare și cu materiale de cea mai înaltă calitate, furnizate de la producători renumiți.


Vrei să iei legătura cu noi?

0790 538 469


Ia legătura cu specialiștii Dental Crib și programează o consultație!
Stomatologii Dental Crib sunt specializați în toate ramurile îngrijirii dentare, practicând și urmărind ultimele evoluții și descoperiri din domeniul medical stomatologic.


CONTACTEAZĂ-NE
PROGRAMEAZĂ-TE
+40 0790 538 469